Ablak és teraszajtó

Miért fa? Hangzik el sokszor a kérdés.

Semmi sem természetesebb, mint a fa .A fa lélegzik, a fa él. Egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Magas fokú tervezési szabadságot kínál. Megfelelő ápolással az idő vasfogának is évtizedeken keresztül ellenáll.
Külső nyílászáróinkat I. osztályú hossztoldott vagy toldás nélküli, csomómentes, tömbösített borovi fenyőből készítjük. Fix vagy bukónyíló ablakainkat valós vagy ál osztóval igazíthatjuk a ház arculatához. Alapesetben a beépített üveg K1,0-s hőátbocsátási értékű (rétegrend:LowE4+16+Float4+Arg.gáz).

Piacvezetőként a kiváló minőségű Roto NT bukó-nyíló vasalat világszerte mértékadó minőséget képvisel és teljesíti napjaink legszigorúbb elvárásait a biztonság, a működtetési kényelem, az élettartam és a design területén.  Ablakaink minőségéhez méltón igazodik a Roto vasalat. Alap felszereltség az esőkidobós vízvető valamint a másodvízvető is ami réz, bronz, alu, vagy króm színekben választható. A duplasoros gumitömítés  a zaj és hőszigetelést fokozza. Méretre gyártott belső fa ablakpárkányainkkal igazi meleg otthonná varázsolhatja házát, lakását.

Kiegészítőként  külső alu párkányt ajánlunk, ami választható színekben teszi tökéletessé a ház homlokzatát.
 
Teraszajtó esetében számtalan műszaki lehetőség áll rendelkezésünkre, a  középen felnyíló-bukónyíló nyílászárók költség, míg a  toló-bukó, emelőtoló és harmonika szerkezetek helytakarékos megoldást biztosítanak.

Opcióként az anyagvastagság is választható – 78 és 98-as profilban.

Műemlék jellegű ablak

Műemlék jellegű ablakok Az építőipar átalakulása miatt nagy hangsúly került a műemlék jellegű épületek felújítására, az adott korra jellemző építészeti jegyek megőrzésére.  Mindezek miatt az eredetivel teljesen megegyező vagy kinézetben hasonló nyílászárók kerülnek beépítésre. A gyártás során az előírt alapanyagok, vasalatok felhasználásával készülnek...