Beltéri ajtók

Az ajtók fontos szerepet játszanak a lakás hangulatának, stílusának megtermtésében. A klasszikus, a polgári és a modern ajtók típusai egy-két apróbb trükkel beilleszthetők a legtöbb stílusba.

Választható pántokkal vagy toló vasalattal.

A beltéri ajtók választható kiegészítőkkel mint pl. kilincs, üveg, rejtett pánt, mágnes zár felruházhatók, amiktől a saját stílusunkba leginkább beilleszthetőekké válnak.

Ajtóink szerkezeti felépítése: minden esetben utólag beépíthető tokszerkezet falnyíláshoz igazítva gumitömítéssel ellátva. Vasalat: Elzett Midi7 zár, 3 db három dimenzióban állítható pánt, pánttakaró különböző színekben.

Választható beltéri ajtó típusok: 

I.Mélynyomott, faerezett beltéri ajtó

Dekoratív megjelenésű ajtó, jó érték-ár  arányban. Az ajtólap felülete fa utánzatú, fehér, kemény ragasztó réteggel bevont, ami alap felületkezelésnek felel meg.  Könnyen festhető akár házilag is.

II. Sima vagy mart MDF beltéri ajtó

Aki igazán egyedit szeretne, bátran válassza mart Mdf ajtóinkat. Az Mdf lap anyagának köszönhetően, szép, egyenletes felület kialakítását teszi lehetővé, emellett marás variációk sora áll rendelkezésre,  ami a professzionális festést követően izgalmas megjelenést kölcsönöz a lakás hangulatának.

III.„Polgári” betétes MDF beltéri ajtó

A klasszikus stílus jegyében születtek polgári  jellegű Mdf ajtajaink.  Az üvegléc keretek arisztokratikus megjelenést  kölcsönöznek nyílászáróinknak. A régi idők eleganciáját és a modern technológia harmóniáját tükrözi ez az ajtó.

IV.Keretszerkezetes ajtó beltéri ajtó

Kedvelt típusa nyílászáróinknak . Kialakítása lehetőséget ad arra, hogy szinte minden belsőépítészeti stílusba beilleszthető. Számos lehetőség rejlik a vízszintes és függőleges kiosztásban A pácok kiemelik a fa egyedülállóságát, természetes szépségét, így fokozva a lakás belső harmóniáját.

V.Furnéros (tölgy, bükk, fenyő) beltéri ajtó

A nyílászárók közül a legelegánsabb típus. Az ajtóra valódi, válogatott fa furnér kerül, ami egységessé teszi az ajtó mintázatát.  A furnér vízszintes , függőleges elhelyezése, vagy akár a kettő kombinációjával fokozzuk a szépségét és egyediségét. 

Felületkezelés

A fa ajtóknál 1 réteg pác és két réteg vizes bázisú lakk kerül a felületre.
Az MDF ajtóknál a RAL színskálából választható selyemfényű színek. Egyedi igény alapján matt ill. fényes felületek is készíthetőek.